Божието Слово

www.bojietoslovo.com

ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА – ЧИПЪТ

ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА – ЧИПЪТ
ЧИПЪТ (666) Е НА ПРАГА
Чипът е с големина колкото оризово зърно.

microchip-humano-31-300x300

Биочипът има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина – голям е колкото оризово зърно. Той се състои от транспортьор и презареждаща се литиева батерия.
Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.

images-146x300

Новата разработка, ще елиминира необходимостта от използването на пари или кредитни карти! Вече е в употреба от заможни хора като средство за предотвратяване на отвличания.Вие бихте го използвали заради неговите предимства, за да се помогне да бъдат предотвратени измами и кражби на самоличност...

Прочети още...

Петдесятница

Рожденият ден на църквата

Когато идва денят на Светия Дух,и всички християни го празнуват.Запитали ли сме се обаче,защо празнуваме този ден;Съгласно Святото Писание на петдесетия ден от деня на възкресението на нашия Господ и Спасител Иисус Христос учениците му приеха Светия Дух.Петдесятница означава 50 дена след Пасха.От началото на християнската ера денят на петдесятница се счита за рождения ден на първата царква ,и се празнува за спомен на изливането на Святия Дух варху учениците.Четейки Новият Завет от деяния на светите апостоли от 2 глава:

Прочети още...

Стих на деня

1 Солунци 5:11Затова насърчавайте се един друг, както и правите.

ХРИСТИЯНСКИ КАНАЛ

превод от гръцки език на различни езици

Tелефон

GR: 00306937258669

 

BG: 00306978512376